Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/thesecr/public_html/configuration.php:1) in /home/thesecr/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 424

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/thesecr/public_html/configuration.php:1) in /home/thesecr/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 424

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/thesecr/public_html/configuration.php:1) in /home/thesecr/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 427
 Йога ритрийт на екзотичния о.Лесбос – август 2015г.

Как да ни намерите

Варна 9000, България
бул. 8-ми Приморски полк №83, ет.4
тел: +359 52 603 064
info@thesecret-yoga.com

The Secret © 2017 - Yoga & Beauty Studio
Йога ритрийт на екзотичния о.Лесбос – август 2015г.

Йога ритрийт

Предлагаме Ви уникално изживяване – йога ритрийт на екзотичния остров Лесбос!
Период – 01/02 - 08/09 Август 2015 г.

Настаняването в имение с уникални къщи за гости със собствена зала за йога. Закуска с кафе, чай – всяка сутрин, две вегетариански вечери са включени в цената, както и пълно хотелско обслужване! Храната и условията са повече от отлични!!! Имението е със собствен минерален извор, басейн и джакузи с 30 градуса!

Ще останем в Molivos, стар живописен град, разположен в скалите с невероятна гледка към Средиземно море. По плажната ивица има ресторанти до самата вода. Приказно е да се наслаждаваш на залеза и уникалната гръцка атмосфера. В подножието на Molivos е широкия пясъчен плаж. Също така, може да се плува в горещите извори с лечебна минерална термална вода.

Мероприятието се организира съвместно между клуб The Secret – гр.Варна и Йога Кайлаш. Имението ще бъде на наше разположение. Местата са крайно ограничени!!!

Предвидени са две йога практики на ден – с Людмил Коларов и Ружа Стойнова , много разходки в пълния с история остров и много свободно време, за да се насладите на прекрасните плажове!

Йога упражненията ще се провеждат в зала с прекрасен изглед към острова. Красивата околност носи в себе си спокойствие и съзерцание, което е и същността на йога. Две занимания йога всеки ден, дихателни упражнения, релаксация и медитация ще ни предоставят Ружа и Людмил. Останалата част на деня можете да се насладите на една спокойна атмосфера с разходки в красивите околности, с освежаващо плуване на плажа, пазаруване по търговските улиците, посещение в гръцките таверни или да се поглезите със спа и уелнес зона в къщата за гости.
Желаещите ще могат да се насладят на Юмейхо терапията с Людмил!!!

Цената от 555 евро е пакетна на човек в споделена стя и включва: йога занимания, закуска на шведска маса всяка сутрин с чай и кафе, две вегетариански ястия за вечеря в Milelja, почистване, спално бельо и хавлии (с изключение на плажни кърпи на басейна и на плажа). Допълнителна храна не е включена - приблизително около 15 евро на човек в околностите. Предвидете допълнително за транспорт около 200 евро на човек. Цената е  за ориентиране и за събиране на групата.

Капаро – 100 евро до 15 Януари за записване и сформиране на група

Йога ритрийт

 
The Secret, 9000 Варна, бул. 8ми Приморски полк 83, ет.4 Inventum