Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/thesecr/public_html/configuration.php:1) in /home/thesecr/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 424

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/thesecr/public_html/configuration.php:1) in /home/thesecr/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 424

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/thesecr/public_html/configuration.php:1) in /home/thesecr/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 427
 НОВО В СТУДИОТО ОТ 20.02.2018 POWER YOGA с Ел

Как да ни намерите

Варна 9000, България
бул. 8-ми Приморски полк №83, ет.4
тел: +359 52 603 064
info@thesecret-yoga.com

The Secret © 2017 - Yoga & Beauty Studio
НОВО В СТУДИОТО ОТ 20.02.2018 POWER YOGA с Ел

 

НОВО В СТУДИОТО ОТ 20.02.2018
POWER YOGA с Ел


Всяка Сряда 15.30
Всеки Четвъртък 15.30
Щастливи сме да предложим една експресивна и динамична практика с Мариела Станчева.
А, коя е Ел в йога прочетете по долу.
Ние и пожелаваме успех!
====================


Мариела Ел Станчева е танцьор и хореограф в танцово училище The Center, с дългогодишен опит в работата както с телата, така и с хората. Малко след като започна да се занимава с танци, се обръща и към Йога. Първоначално причината са физическата болка и травмите, с които бързо се справя, но след това превръща практиките в любимото си хоби.

Осъзнала ползите от Йога, Ел практикува вече повече от 10 години. Неотдавна се заражда и желанието да започне да преподава, знаейки че може да бъде полезна не само на себе си, но и на хора, които решат да се обърнат към Йога, такава каквато тя я избира и практикува.

Първият начин, по който нейното занимание се явява различно е това, че ще бъде на любима R&B музика. Също така ще бъде с названието Power, защото е нещо, от което Ел осъзнава ползите лично за себе си и знае как да ги превърне в такива и за други хора.

Power Yoga притежава качествата да учи на сила, да развива пластичността, баланса, жизнената енергия. При редовно практикуване има огромно положително влияние върху издръжливостта и устойчивостта. Понижава нивото на стрес и ни помага да се справим с мислите за ежедневни нужди и проблеми. Съчетана с правилно дишане практиката подпомага успокояването и контролирането на ума, насочването му да работи за нас, а не срещу нас. Силовата йога тонизира мускулите, подпомага по - добрата ни форма, а това ни прави по - удовлетворени и позитивни. Научаваме се как да бъдем по - спокойни и в хармония със себе си. Подобрява здравето, имунитета, прави ни по - устойчиви в период на тревоги, дори депресии. 

Това ще бъде практика, която ви кани да отворите ума и сърцето си за нови възможности в живота си. Физическо преживяване, което ни помага да се свържем с духа си, да се опознаем по - добре, чрез достигане на лимитите си и преодоляването им след това. Времето за йога практика е това, което отделяме, за да се свържем със себе си. Тяло, ум и дух - обединяване на трите в едно, чрез по - различна Йога практика, чрез R&B Power Yoga.


Заниманията са подходящи както за начинаещи, така и за вече започнати и практикуващи. Ел вярва в самостоятелната работа, в това, че всеки човек върши това, на което е способен, постигайки ползи за себе си, които няма нужда да бъдат сравнявани с тези на останалите.

 

 
The Secret, 9000 Варна, бул. 8ми Приморски полк 83, ет.4 Inventum