Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/thesecr/public_html/configuration.php:1) in /home/thesecr/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 424

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/thesecr/public_html/configuration.php:1) in /home/thesecr/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 424

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/thesecr/public_html/configuration.php:1) in /home/thesecr/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 427
 За нас | Йога Студио The Secret в град Варна

Как да ни намерите

Варна 9000, България
бул. 8-ми Приморски полк №83, ет.4
тел: +359 52 603 064
info@thesecret-yoga.com

The Secret © 2017 - Yoga & Beauty Studio

Добре дошли в студио The Secret

Аз съм Ружа Стойнова - основател, собственик и проподавател в “The Secret“. Никога не съм мечтала за откриване на йога студио. Всъщност в ранните си години аз дори не бях вероятен кандидат за йога – съревновавах се с времето, другите и себе си. Йога ми звучеше интригуващо, но извън моя периметър. Бях ангажирана с работа и семейство. Тогава открих „йога с Димича”. Един ден сякаш прочетох този надпис, който имах чувство бе само за мен. Започнах да практикувам йога редовно и животът ми се промени значително. Йога ми даде щастие, осъзнатост и радост.

Любовта ми кьм йога ме вдъхнови да отворя собствено йога студио, където хората могат да практикуват в приятелска и хармонична среда, да се насладят на грижата за красотата и тялото си.

Йога практикувам от началото на 2000 година. Дългогодишна ученичка съм на Димо Дончев, за което съм му благодарна. Завършила съм магистратура за йога инструктор към НСА „В.Левски”. Преминала съм обучение към Шивананда център Европа по йога терапия. Председател съм на йога клуб „Колобар”-Варна и съм член на УС на БФЙ. Активно се занимавам с популяризирането на йога чрез работата ми в различните мероприятия към БФЙ. Участвала съм в няколко Държавни Първенства по Йога и съм носител на 4 златни медала в Шампионата по възрасти. Два пъти съм била и „Абсолютен Шампион” на България по йога.

Продължавам да работя за обогатяване на знанията си в йога чрез курсове, семинари и други.Към момента се обучавам в Хормонална йога. Пеподавам Хатха йога с интегриране на  някой основни йога стилове. Практиката ми е насочена към хармонизиране на психика, емоция и тяло. В занниманието търся баланс между дишане, движение и концентрация, стремя се да е адптирано към ежедневния ни живот и достъпно за всеки.

Каня Ви да посетите студио " The Secret ” и се надявам да промените живота си към по-добро.

•  Йога е дисциплина.
•  Йога е независимост.
•  Йога е движение, разтягане, дишане, отношение, преживяване и философия.
•  Всеки йога учител има на какво да научи един ученик.
•  Вие никога няма да бъдете помолен да направите нещо физическо, което не можете да направите.
•  Приемете учението, а не учителя
•  Обучението в йога е практика на слушане и след това на изпълнение.
•  Практиката на йога не е за получаване на аплодисменти, когато стигете до завършена поза.

Всичко има начало, среда и край

 

Инструктори

Кристина Красимирова - инструктор Пилатес
Работя в сферата на спорта.Председател съм на Спортен клуб по Спорна аеробика. Член съм на Съюз по аеробика България и и член на УС към СА. Треньор и съдия към СА.
В работата ми в професионалния спорт - в гимнастическите спортове като състезател и по-късно и треньор открих, че спорта е не само състезание а и здраве ,духовно и нравствено развитие. Успоредно с работата в треньорската сфера завърших Психология, специализирайки в спортната психология. Започнах да работя като инструктор по аеробика след завършен курс към СА. Открих, че аеробиката е спорт не само за високо спортно майсторство а и масов спорт. След дълго натрупани травми от спорта започнах да се занимавам с йога. Йога практиките се отразиха много благоприятно не само на двигателно опорния апарат а на тялото и организма и духа ми като едно цяло.
Инструктор съм по пилатес от 2002г. Пилатес ми помогна да се възстановя бързо от спортни травми.Пилатес е динамично развиваща се дисциплина и различните и стилове, като йогалатес позволяват практикуването и от много хора. В пилатес заниманията всеки успява да открие нещо за себе си. Аз лично смятам да продължавам да се развивам като инструктор в областта на пилатес тъй като виждам положителен резултат не само върху себе си а и върху хората практикуващи пилатес в групите ми през времето като нструктор.
Радвам се че имам възможността да сам част от екипа на Студио “The Secret“!

Козметични процедури

Десилава Минчева

Казвам се Десислава Минева и работя , като квалифициран козметик от 14 години.
Притежавам диплома , за завършен курс с козметиката на Ericson Laboratoire от
обучение в трейнинг центъра на марката в Париж. Също така присъствам на повечето
семинари и обучения на френските марки Sothys , Bernard Cassiere и D-r Renaud ,
запозната съм добре със всички техни продукти и терапии .

 

http://nadima.35photo.ru/photo_373139/
 
The Secret, 9000 Варна, бул. 8ми Приморски полк 83, ет.4 Inventum